INDONESIË > BALI > AMERTHA BALI VILLAS

AMERTHA VILLAS

Een privé-zwembad aan jouw villa? Dat is vast onbetaalbaar hoor ik je denken... Toch niet! Amertha Bali Villa's is een prachtig resort gelegen direct aan het strand van Pemuteran, op zo'n 3 uur rijden van de luchthaven. Weg van het massa-toerisme, in het rustige en meer authentieke noorden van Bali... De luxe villa's zijn ruim ingericht met Balinese meubels. Vanuit uw villa kijkt u uit op de strand, de tuin, de baai van Pemuteran... én je eigen zwembad!
Daarnaast is er ook nog een groot zwembad dat gedeeld wordt met de andere gasten van het resort, een fitness en een spa. Er zijn twee restaurants, waarvan eentje gelegen is op het strand.
De 15 villas liggen verspreid in de grote tuin. Je hebt de keuze uit 3 liggingen: Ocean Front, Ocean View of Mountain/Garden View.
De suites zijn te verdelen in Junior en Master Suites:
 • De Master Suites zijn voorzien van een kingsize bed, grote badkamer die gedeeltelijk binnen en gedeeltelijk buiten gelegen is, airconditioning, televisie, minibar en kluis.
 • De Junior Suites beschikken over dezelfde faciliteiten, maar dan met een queensize bed en zonder televisie.


 • Ben je met z’n twee dan is een Junior of Master Suite in een van de villa’s perfect. Je deelt dan het zwembad en de kitchenette met andere gebruikers in de villa.
  Maar het wordt pas fun als je een complete villa voor jouw groepje vrienden boekt. Alle villa’s bestaan uit een privé zwembad met ligbedden, kitchenette, compleet ingerichte woonkamer, groene tuin, privé terras en wifi.

  Karang Divers

  Duikcentrum Karang Divers ligt op het strand van Amertha Bali Villas, en mag zonder twijfel het best georganiseerde duikcentrum met de beste faciliteiten van Pemuteran genoemd worden! Vanuit het duikcentrum heb je direct toegang tot Pemuteran Bay en het Biorock Project. Er kunnen dagelijks 24 duikers gebruik maken van de faciliteiten, zoals de twee comfortabele en snelle motorboten.

  Er worden verschillende trips aangeboden, zowel om te duiken als om te snorkelen, bijvoorbeeld naar Menjangan Island (Marine reserve), Secret Bay, lokale bootduiken of kantduiken op het huisrif.

  Het duikcentrum wordt geleid door de ervaren en sympathieke Portugese base-leader "Gonçalo". Het duikcentrum beschikt onder andere over volgende faciliteiten: meertalige instructeurs en duikgidsen ( Frans, Spaans, Engels, Duits en Portugees), Bauer compressoren (lucht/Nitrox), verhuur van uitrusting, 12 en 15 liter aluminium tanks (DIN/INT), en last but not least, de absolute troeven van Karang Divers: 2 comfortabele motorboten met krachtige motoren, GPS, VHF Radio en zuurstof aan boord.

  Duikpakketten

  Karang Divers maakt maximaal gebruik van de grote diversiteit aan duikplaatsen , geschikt voor zowel beginnend als gevorderd duiker. Ze hebben meerdere duikpakketten samengesteld, en indien je ter plaatse nog enkele duiken wil wijzigen, kan dit altijd besproken worden in functie van de beschikbaarheid van de dag.

  Dive Along biedt jullie alvast de keuze uit 4 duikpakketten die op voorhand kunnen worden geboekt aan gunstige prijzen. Bovendien ben je zo al zeker van je zitje aan boord voor de verdere daguitstappen naar Menjangan Island.
 • 5 huisrifduiken : kan gecombineerd worden met andere duikpakketten om nog een 3de duik per dag te maken
 • 10 huisrifduiken
 • 10 lokale bootduiken
 • 4 kantduiken + 4 lokale bootduiken + 1 dag Menjangan
 • 6 lokale bootduiken + 2 dagen Menjangan
 • duikplaatsen

  Hieronder een korte beschrijving van enkele hoogtepunten van het duikgebied rond Pemuteran:
 • Deep Reef (Gede’s Reef) – Pemuteran
  Deep Reef heeft een diepte tussen de 12 en 30 meter. Murenes, kreeften en een grote variatie aan macro-leven zoeken beschutting in de zachte koralen.
 • Bat Caves – Menjangan National Park
  Mooie drop off met vele naaktslakken, pygmeezeepaardjes, orangutan krabben en schorpioenvissen vindt. Met een beetje geluk kun je hier zelfs enkele rifhaaien spotten! De duikplaats is met een diepte tussen de 6 en 40 meter geschikt voor beginnende en gevorderde duikers.
 • Turtle Point – Menjangan National Park
  Kan het verwonderen dat je hier uitgebreid schildpadden kan bewonderen wanneer de duikplaats zo noemt? Het harde koraal beschermt klein én groot zeeleven: spookfluitvissen, anemoonvisjes, vleermuisvissen en sweetlips zijn gelukkige bewoners van het rif.
 • Prijzen en Boeking

  Corona-Policy

  Corona Refund Garantie

  Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Wil je nu alvast boeken maar wil je geen voucher ontvangen als je duikreis door Corona restricties wordt geannuleerd? Maak je geen zorgen! Dive Along heeft, voor geselecteerde populaire bestemmingen, een Corona Refund Policy ontwikkeld met geld terug garantie!

  Reserveer je volgende duikreis naar één van onze speciaal geselecteerde bestemmingen en geniet van deze fantastische voordelen:

 • Profiteer nu van de huidige lage prijzen!
 • Ontvang je betaalde reissom terug, boek je reis gratis om of kies voor een reisvoucher als je vakantie niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.
 • Algemene voorwaarden:

 • De Corona Refund Policy is van toepassing op geselecteerde Dive Along bestemmingen, accommodaties, duikscholen en luchtvaartmaatschappijen. Neem contact op voor meer informatie.
 • De Corona Refund Policy is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt vanaf 25-05-2021 en met een vertrekdatum tussen 01-07-2021 en 31-12-2022.
 • Geldig indien je reis wordt geannuleerd door Dive Along in verband met door de overheid opgelegde corona gerelateerd reisrestricties in het land van vertrek.
 • De betaalde reissom wordt binnen 2 weken van annulering terugbetaald. Overige kosten vallen niet onder de dekking van de Corona Refund Garantie (bijvoorbeeld verzekeringen, parking, visums, gezondheidsverklaringen, en/of testen enz.)
 • De specifieke voorwaarden voor je reis staan op de factuur en officiële bevestiging van de reis.
 • Dive Along behoudt zich het recht voor om de Corona Refund Policy pre-reservering te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Dive Along daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de reizigers.
 • Dive Along heeft te allen tijde het recht om de Corona Refund Policy aan te passen in situaties waarin sprake is van een technische storing of druk- of zetfouten.