LIVEABOARD INDONESIË

Even weg van de wereld...

Meteen naar het reisaanbod

In een land dat van West naar Oost maar liefst 5.300 km bestrijkt, mag het geen wonder zijn dat er nog vele plaatsen in Indonesië "weg van de wereld" zijn. Ze zijn zo afgelegen dat je er enkel kan komen te voet of per boot, en dat na een dagenlange reis. En laat dat nu net aantrekkelijk zijn voor duikers... :)

Er zijn talloze routes waar je alleen kan komen met een duikcruise. Raja Ampat, Komodo, Banda Sea, Triton Bay, Forgotten Islands, de Molukken, ... Het zijn stuk voor stuk pareltjes, en elk heeft zijn eigen specifieke troeven onder water: kleurrijke riffen en macro leven, groot leven als manta's, Walvishaaien, Wobbegongs en Hamerhaaien... Maar vooral: de grootste biodiversiteit ter wereld, rust en ongereptheid!

Absolute aanrader is om deze duikcruises te beleven aan boord van een klassieke Indonesische phinisi. Deze schepen worden al eeuwen gebruikt in de Indonesische scheepvaart, en zijn uitermate geschikt om de Indonesische wateren te bevaren. Ze zijn sterk, stabiel en de onevenaarbare charme van deze schepen laat je nooit onberoerd!

Dive Along is dé specialist voor duikcruises in Indonesië! We hebben vele persoonlijke contacten ter plaatse, en hebben een zeer strikte selectie van liveaboards gemaakt die in de Benelux uitsluitend via Dive Along kunnen geboekt worden en jou de ultieme ervaring zullen bieden!

Lees meer