FAQ

Frequently asked questions (FAQ), we krijgen ze allemaal. Hieronder een greep uit de vragen die ons vaak voorgeschoteld worden. Mocht het antwoord op jouw vragen niet terug te vinden zijn, bel of mail ons gerust!

Dive Along is een reisorganisator. Het ligt niet in onze aard om op één en dezelfde plaats te blijven. We hebben het dan ook zeer moeilijk om een "9 to 5 job op kantoor" als onze standaard te zien. Wij zijn van in het begin dan ook uitgegaan van een mobiel kantoor. Met een laptop en internetverbinding kunnen wij overal werken... Daarom hebben wij geen vaste openingsuren waarop je de winkel kan bezoeken. Kan je niet geholpen worden via telefoon of mail, of wil je gewoon graag eens persoonlijk kennis maken? No problem, we maken graag een afspraak!

Heb je jouw droomreis op onze website teruggevonden? Dan kan je gewoon boeken via onze website. Jouw boeking komt dan bij ons terecht en wij nemen binnen de 24u met jou contact om de boeking verder in goede banen te leiden. Heb je specifieke vragen vooraleer je kan boeken, stuur ons een mailtje (info@dive-along.com) en we beantwoorden jouw vragen asap! Moet het snel gaan, of is er een noodgeval? Dan kan je ons telefonisch bereiken op +32 (0) 472/54 88 16.