Expedities

Durf je de uitdaging aan te gaan?

Meteen naar het reisaanbod

Volgens Wikipedia is dit de definitie van het woord expeditie: "een (wetenschappelijke) ontdekkings- of onderzoeksreis die vaak naar vreemde en afgelegen gebieden leidt, en daardoor vaak gebonden is aan behoorlijke inspanningen en beperkingen... " WAAUW!!! Bij Dive Along zijn we gek van nieuwe en uitdagende trips! Het onbekende trekt ons aan... Avontuur, adrenaline, spektakel: zot zijn we er van! Daarom hebben we een aparte rubriek "expedities" in ons aanbod.

De rede waarom we een bepaalde reis het label "expeditie" toekennen kan heel divers zijn. Elementen die hierbij van belang kunnen zijn: moeilijke bereikbaarheid, een try out, basic of avontuurlijke accommodatie, uitdagende fysieke omstandigheden, barre weersomstandigheden, ... Vaak is de uitkomst van zo'n expeditie niet zeker: soms tref je de jackpot, de ultieme ervaring... Soms geeft de natuur afwezig...

Eén ding kunnen we je garanderen: expedities zijn uniek! Het is een next-level ervaring en niet voor watjes. Durf je de uitdaging aan te gaan?

Lees meer