LIVEABOARD BAHAMAS

Sharks, and nothing else matters...

Meteen naar het reisaanbod

Duiken in de Bahamas? Liveaboard! Er zijn alleen maar voordelen verbonden aan liveaboards wanneer je wil duiken in de Bahamas. We zetten er voor de vuist weg enkele op een rijtje:

  • De duikplaatsen waar je de beste kans hebt op het spotten van haaien liggen toch al snel een eindje varen weg van het vasteland. Uiteraard, de duikcentra op het vasteland hebben snelle speedboats. Maar ooit al het verschil in comfort ervaren?
  • Een verblijf aan land in combinatie met eten en duiken is vaak al snel een pak duurder.
  • Aan boord van een liveaboard maak je doorgaans 3 duiken per dag, en tussen de duiken door cruise je van de ene plaats naar de andere, of - wanneer je bijvoorbeeld op Tiger Beach ligt - ben je continu omgeven door de haaien die er rondhangen. Het is een relaxte ervaring met maximale duikmogelijkheden. Wanneer je duikt met een landbased duikcentrum wordt er 's ochtends vroeg vertrokken, doe je een two-tank dive op de dive spot van die dag, en keer je doorgaans tegen de lunch al terug. In de namiddag verblijf je in het hotel waar doorgaans niet al te veel te beleven is...

  • Niet twijfelen... Gaan voor die liveaboard!

    Lees meer