MALEDIVEN > Groepsreis naar Malediven

ARI QUEEN Liveaboard

Ari Queen startte zijn activiteiten in de Malediven in 2009. De boot werd enkele jaren geleden volledig gerenoveerd. Ari Queen heeft een uitstekende reputatie in de duikwereld en tonnen ervaring in de Maldivische wateren!

Kiezen voor Ari Queen is géén keuze voor grote luxe. Maar het is een uitstekende keuze voor duikers die op zoek zijn naar kwaliteit en prachtige duiken voor budgetvriendelijke prijzen!

ARI QUEEN brengt 24 duikers onder in 12 kajuiten met airco en aparte badkamer:

 • 8 standaardkajuiten: Deze kajuiten zijn allemaal op het benedendek gelegen en hebben allemaal een dubbel bed met erboven nog een stapelbed. Zowel koppels als duikers die elkaar niet kennen kunnen zonder probleem de kajuit delen.
 • 2 deluxe kajuiten: Gesitueerd op het "main deck" en voorzien van een dubbel bed.
 • 2 suites: De 2 suites zijn op het "upper deck" gelegen, en hebben 2 aparte bedden die geconverteerd kunnen worden tot een tweepersoonsbed.
 • Technische Fiche

  Lengte : 33 m

  breedte : 10m

  Motor : Cummins 500 HP

  Maximaal aantal gasten : 24

  Aantal hutten : 12

  Aantal badkamers : 12

  Watercapaciteit : 8000 liters

  Brandstofcapaciteit : 6000 litres

  Ontziltingsinstallatie : 9000 liters per day

  Generatoren : 2 x Isuzu 40kv sound proof

  Bootnavigatie en veiligheid : Dieptemeter, GPS, VHF/CB radio, Reddingsboten, Reddingsvesten, Brandalarm & brandblussers, Zuurstof, EHBO koffer

  Foto-gallerij

  Prijzen en Boeking

  Corona-Policy

  Corona Refund Garantie

  Droom jij - net zoals wij - van je volgende duikvakantie? Wil je nu alvast boeken maar wil je geen voucher ontvangen als je duikreis door Corona restricties wordt geannuleerd? Maak je geen zorgen! Dive Along heeft, voor geselecteerde populaire bestemmingen, een Corona Refund Policy ontwikkeld met geld terug garantie!

  Reserveer je volgende duikreis naar één van onze speciaal geselecteerde bestemmingen en geniet van deze fantastische voordelen:

 • Profiteer nu van de huidige lage prijzen!
 • Ontvang je betaalde reissom terug, boek je reis gratis om of kies voor een reisvoucher als je vakantie niet door kan gaan in verband met nieuwe Corona restricties.
 • Algemene voorwaarden:

 • De Corona Refund Policy is van toepassing op geselecteerde Dive Along bestemmingen, accommodaties, duikscholen en luchtvaartmaatschappijen. Neem contact op voor meer informatie.
 • De Corona Refund Policy is van toepassing op nieuwe boekingen gemaakt vanaf 25-05-2021 en met een vertrekdatum tussen 01-07-2021 en 31-12-2022.
 • Geldig indien je reis wordt geannuleerd door Dive Along in verband met door de overheid opgelegde corona gerelateerd reisrestricties in het land van vertrek.
 • De betaalde reissom wordt binnen 2 weken van annulering terugbetaald. Overige kosten vallen niet onder de dekking van de Corona Refund Garantie (bijvoorbeeld verzekeringen, parking, visums, gezondheidsverklaringen, en/of testen enz.)
 • De specifieke voorwaarden voor je reis staan op de factuur en officiële bevestiging van de reis.
 • Dive Along behoudt zich het recht voor om de Corona Refund Policy pre-reservering te beëindigen, voorwaarden, bepalingen of informatie naar eigen goeddunken en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, zonder dat Dive Along daardoor op enigerlei wijze tot vergoeding van schade is gehouden jegens de reizigers.
 • Dive Along heeft te allen tijde het recht om de Corona Refund Policy aan te passen in situaties waarin sprake is van een technische storing of druk- of zetfouten.